TechTogether Junior 2019

Báthorys hír Hírek Kiemelt

Iskolánk immár negyedik alkalommal vett részt a TechTogether Junior Zalaegerszeg 2019 pályaorientációs versenyen. A verseny 3 részből tevődik össze, amelyek egymással párhuzamosan futnak: egy prezentáció, gyakorlati feladatok és Expo-caching. A prezentációs feladat témáját előre elküldték a jelentkező csapatok számára, idén egy „saját” szakmát és egy kisorsolt szakot/foglalkozást kellett bemutatni. Az iskola csapata a cukrász szakmát választotta, illetve sorsolás útján a mérnökinformatikust kellett prezentálni. A gyakorlati feladatoknál az ügyesség dominált, míg az Expo-cachingnél a gyorsaság és a kreativitás.
Csapatunk tisztességesen helytállt, nagyon ügyesen oldották meg a feladatokat.  Pontos helyezést nem tudunk, mert csak az első három helyezést és a különdíjakat adták át. Gratuláció illeti meg őket.
A csapat tagjai: Szilasi Fanni, Bognár Bianka, Tóth Konrád, Taba Krisztián (1/13. L tanulói), Németh Alexandra (5/13.E), Balázsi Vivien (10. D). Segítő diákjaink: Papp Csenge és Vajda Chanel (10. D tanulói). Kísérő tanárok: Simon Katalin, Hetesi Tamás