Szakács szaktechnikus képzés Zalaegerszegen

54 811 03 Szakács szaktechnikus

Turizmus-vendéglátás ágazat 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű szakképzettség megszerzésével zárul.

A szakács szaktechnikus a vendéglátóipar termelési és irányítási területén, éttermi konyhán az egység vezetéséért felelős, magas szaktudású szakember. Közép- és felsővezetői munkaköröket tölt be: pl.: főszakács, élelmezésvezetőRendezvények fő koordinátora a catering területén. 

KOMPETENCIAELVÁRÁS

Remek ízérzék, nagy terhelhetőség, jó stressztűrő képesség, jó kommunikációs készség, jó problémamegoldó képesség, empátia, jó szervezőkészség, kreativitás, együttműködő képesség.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ

    • vezetőszakács helyettes pozícióban végrehajtja, illetve végrehajttatja a meghatározott feladatokat;
    • vezetőszakács pozícióban végrehajttatja az általa meghatározott feladatokat és ellenőrzi is azokat;
    • előkészítő, elkészítő és befejező műveleteket felügyel, szükség esetén korrigáltat;
    • árut rendel, árut vesz át, árut raktároz szakosítva;
    • betartja és betartatja a HACCP szabályzatot;
    • irányítja és összehangolja a segédszemélyzet munkáját;
    • megérti és felhasználja a technológiai műveletek leírásait idegen

A szakma jó választás mindazoknak, akik szeretnek alkotni, munkájukkal örömet szerezni másoknak, érdekli őket a szervezés, logisztika. A szakképzettséggel a végzett szakemberek kiválóan el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon, jó perspektívát és változatos feladatokat kínál.

Remek választás azok számára is, akik nyitottak szakirányú felsőfokú tanulmányok folytatására.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal alábbi elérhetőségeinken!

Név: Lékainé Vinkler Mária 

Telefon: 20/940-76-85

E-mail cím: titkarsag@bathorysuli.hu