MOBIL Zalaegerszeg 2018

Hírek Iskolai élet

2018.május 24-én és 25-én a zalaegerszegi Sportcsarnok adott otthont a II. MOBIL JÁRMŰIPARI ÉS LOGISZIKAI SZAKKIÁLLÍTÁS, KONFERENCIÁ,-nak, amelyen a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és azon belül iskolánk is önálló kiállítóhellyel volt jelen. A konferencia szakmai programjain érdekes előadásokat hallgathattak az érdeklődők, így többek között iskolánk tanulói is. A képeken az 1/13.G, valamint a 9.C/NYEK turisztikai osztályok tanulói hallgatják a belga előadó angol nyelvű előadását a kódolatlan digitális programokról.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Oktatásért felelős Államtitkárság, Zalaegerszeg megyei jogú város,a  Zalaegerszegi Tankerület, Zalaegerszegi Képzési Centrum, Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Autóipari Próbapálya Zala Kft. pályázatot hirdetett általános- és középiskolás diákoknak. A pályázat nyerteseit a kiállításon ismertették és itt adták át a díjakat is.
Bemutató témakőrben ” A Zalaegerszegi logisztikai központ és konténerterminál” avagy hogyan legyen újra tengerünk címmel Simon András  11C osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára Hajdics Győző volt.

MOBIL Zalaegerszeg 2018

Vélemény, hozzászólás?