Kereskedelem ágazat

5 ÉVES KÉPZÉS

 

Kereskedő és webáruházi technikus

 

 

 

Kereskedelem ágazat 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű szakképzettség megszerzésével zárul.

Feladata az áruforgalom tervezése, irányítása, lebonyolítása, kontrollálása, az áruk adásvétele, amely magába foglalja a vállalatok egymás közötti értékesítését (termékmenedzser), a lakossági fogyasztók kiszolgálását és a webáruházi értékesítést

Ajánlott minden fiatal számára, aki érdeklődik az informatika és az on-line rendszerek irántszeret szervezniszereti a változatos kihívásokat,  az idegennyelveket, ösztönzi a kereskedelmi dinamizmus, fontos számára a hosszú távú karrierlehetőség.

 

​Idegen nyelvi ipari és kereskedelmi technikus

A kereskedelmi, műszaki és gazdasági területen magas szintű idegen nyelvi tudással látja el feladatait. Munkája során aktívan használja a digitális technikákat.

Ajánlott minden fiatal számára, aki szereti az idegen nyelveket, kommunikatív és jó szervező, emellett nyitott, érdeklődő és szívesen vesz részt csapatmunkában. Érdekli a kereskedelmi-műszaki-gazdasági terület.

 3 ÉVES KÉPZÉS

 

 

 

 

 

Kereskedelmi értékesítő

Kereskedelem ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

Kereskedelmi értékesítő a korszerű eladástechnikák alkalmazásával kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Tevékenysége kiterjed az áru beszerzésére, átvételére, készletezési tevékenységekre is. 

Ajánlott minden fiatal számára, aki szeret emberekkel foglalkozni, szereti a változatos kihívásokat, ösztönzi a kereskedelmi dinamizmus, fontos számára a hosszú távú karrierlehetőség.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.