Nívódíjak tanulóinknak

Báthory István Alapítvány – Vállalatok és Vállalkozók a Szakképzésért alapítvány díjai:   (az alapítványi díj kiírása olvasható itt: Szabályzat a díjakról és elismerésekről_2017_12_12-2 )

Az iskola legjobb nem végzős tanulója cím:

  • A díjban az a tanuló részesülhet, aki az intézmény legkiemelkedőbb tanulmányi teljesítményét nyújtja. A díjat minden évben kiadják, a kuratóriumnak javaslatot a díjazott személyre a mindenkori igazgató tesz. A díj összege: 15.000 Ft.

A legkiemelkedőbb tanulmányi és gyakorlati munkáért díj:

  • A díjat az az iskolai közösség (osztály) kaphatja meg, aki minden kritériumnak megfelel. Az osztály tanulmányi átlagának az első háromban kell lenni, valamint az iskola hírnevének erősítése érdekében gyakorlati tevékenységet kell végeznie. A díjra a javaslatot a mindenkori gyakorlati oktatásvezető teszi.  A díjat csak akkor adják ki, ha a közösség minden kritériumnak megfelel. A díj összege a teljesítmény függvényében változhat és szakmai tanulmányi kirándulásra használható fel.

Az Báthory István Alapítvány által létrehozott díjak a tanévnyitó ünnepségen kerülnek átadásra.

“A jövő kereskedelmi szakembere” – TESCO

  • Kiemelkedő teljesítményt nyújtó kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportban tanuló végzős diákok részére.

“A szakmai ifjú reménysége” – PÁPAI GASZTRO KFT

  • Kiemelkedő teljesítményt nyújtó vendéglátó szakképzésben részt vevő végzős diákok részére.

“Zalaco díj” – ZALACO

  • Kiemelkedő teljesítményt nyújtó végzős pék tanulók részére.

A díjak a ballagási ünnepélyen kerülnek átadásra.