A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 9. alkalommal rendezte meg évzáró Gáláját, melynek keretében ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjat.
Az idei díjazottak: Meskál Tibor, Szulló Szabina és Széll Tamás.
Az MVI együttműködő partnere a 125 éves Gundel Étterem, amely ettől az évtől otthont is ad a rendezvénynek.
Az executive chefek: Rosenstein Tibor és Rosenstein Róbert.
A gálaebéd menüsora és a közreműködő chef-ek:
Előétel:
Hideg vegyes ízelítő: zsidótojás pástétom, libatepertő, libamáj zsírjában
Rosenstein Róbert – Rosenstein Vendéglő, Budapest
Leves:
Ököruszály-elixír illatos gombával és macesz gombóccal
Lutz Lajos – Pierrot Étterem, Budapest
Főétel I.:
Gombás rizottó libamellel, ropogós libazúzával és reszelt libamájjal
Bicsár Attila – Traktor Budapest és Sauska48 Villány
Főétel II.:
Sólet füstölt szeggyel, borjúnyelvvel és tojással
Rosenstein Róbert – Rosenstein Vendéglő, Budapest
Desszert:
Flódni pohárban
Varju Viktor – Hotel Levendula, Bük
Sommelier: Fabók Mihály
Iskolánkból Járfás Andrea és Csiszár Zsoltné tanárok néhány diák kíséretében részt vehettek a rangos eseményen.
You must be logged in to post a comment.