Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny
Budapesti Gazdasági Egyetem, 2017. december 7.
Csapatunk az iskolai kategóriában I. helyezést ért el.
GRATULÁLUNK!
Ételsor:
Bocskorosvargánya-leves
Konfitált oldalas, köleslepénnyel, fokhagymás pecsenyelével, tökmagolajos káposztasalátával
Tökös-mákos kelt rétes aszalt szilvával
Készítették:
Boronyák Máté Ksz/12.b
Németh Martin Ksz/12.b
Bíró László
Járfás Andrea
Dekorálták:
Kátai Beáta
Csiszár Zsoltné
Az értékes I. díj mellett, elmehetnek a Gundel Étterembe egy kellemes vasárnapi brunchra, valamint a kapott turizmuskártya felhasználásával kirándulásokat tehetnek Gödöllő térségében. Jó szórakozást kívánunk.